Reeds jarenlang voert Alfa Gyp & Paint waardevolle en specifieke bouw en verbouwingen uit, voor zowel winkels, kantoren, als privé klanten. Met een gewaardeerde specialisatie in de meer technisch uitdagende projecten, en speciale verf- en afwerkingtechnieken is Alfa Gyp & Paint vooral bekend om z’n detail van uitvoering, oog voor detail en de wil om te bedenken en te maken wat u onmogelijke achtte. Alfa Gyp & Paint denkt met U mee. En voert uit met slechts 1 doel in gedachte: Hoogstaande afwerking.

Alfa Gyp werkt intussen al ruim 26 jaar de meest uiteenlopende bepleisteringwerken en gipskarton projecten uit. Alle teamleden zijn stuk voor stuk vakmensen die binnen het bedrijf nauwgezet werden opgeleid, en hun expertise jarenlang verfijnden. Een hecht team dat, aangezien alle personeelsleden hun gehele carriere onder de deskundige leiding van Noël vertoefden, het afleveren van kwaliteitswerk en het respecteren van timing, en budgetten hoog in het vaandel dragen.
Door de jaren heen voerde Alfa Gyp een ruime waaier van indrukwekkende projecten uit.

 

360x240xcontent_homepage_alfa

410x230xcontent_overgypenpaint00

Ook Alfa Paint kijkt terug op een rijke geschiedenis van meer dan 17 jaar. Met het intussen gekende oog voor detail en jaren ervaring, werkt Alfa Paint, naast algemene schilder-en behangwerken, vooral met speciale schildertechnieken zoals Stuc Profondo, kaleien van gevels, de ICE techniek ( de revolutionaire decoratieve techniek van BOSS paints. Deze bijzondere verftechniek gebruikt minuscule glaspareltjes die voor een unieke lichtweerkaatsing zorgen) en ARTE behang ( een luxueuze en hoogwaardige muurbekleding)

Enkele van onze klanten;
ontwerpburo Pelckmans & Watrin, Architekten B2-projects , Interieurarcitect Bart Pira en Architect Michel Grandsart

 

Contact

ALFA PAINt&GYP

Het Prieel 72

2640 Mortsel

België

BTW BE 0434 963 341

alfa-groep@skynet.be

+32 (0)473 177 643