Fonkelnieuwe Juwelierszaak

De Antwerpse stationsbuurt, vlak aan het Centraal Station. Een buurt in volle ontwikkeling, waar de Keyserlei net een grondige facelift onderging, bevond zich vroeger een Amerikaanse broodjeszaak. Bij het ter ziele gaan van de zaak vond de locatie algauw een nieuwe bestemming als Juwelierszaak Zizov. Zizov sprak Alfa Paint, Gyp en Thermo om dit titanen werk uit te voeren
Een enorme berg werk diende zich aan. Het pand werd compleet gestript tot op de ruwe structuur, alle leidingen, klimaatregeling etc werden volledig opnieuw geinstalleerd, en waar voorheen een duister gevoel heerste, daar creëerde Alfa een majestueus gevoel van welbehagen, luxe en esthetiek. Van gipskarton tot bepleistering, van het installeren van een moderne klimaatregeling, tot het verfijnd afwerken, en toepassen van speciale verftechnieken.

Het werk dat hier werd verricht was niet minder dan het slijpen van een diamant. Waar ooit verval was, schittert nu het heldere licht van diamanten en sierraden, in een omgeving die het waardevolle karakter van de edelsteden perfect kan koesteren. Het hele project wordt op een record tijd uitgevoerd, en schittert allicht nog ettelijke jaren na.